PSICOLOGOS BARCELONA PIERA,ADULTOS, TERAPIA INFANTIL,PSICOLOGiA JOVENES, TERAPIA DE PAREJA, TRATAMIENTO DE LA ANSIEDAD | Tf. 656 437 193
CREA PSICOLOGIA I PSICOTERAPIA

Tractament de l'ansietat 

 

 

 

 

Caminant un tros del cami, obrint nous camins de vida a un futur millor                    

La Psicoterapia es la teràpia psicològica per excel·lència.

Està orientada a la comprensió i resolució de conflictes emocionals, relacionals, conductuals i existencials.

La persona que ve a teràpia, normalment, te una demanda concreta d’allò que vol solventar. El terapeuta recull aquesta demanda i a partir d’aquí s’inicia el procés terapèutic.

L’actitud del terapeuta està orientada a crear el clima d’acceptació i seguretat necessaris, per tal de facilitar que la persona, al seu ritme, es vagi atrevint a explorar noves àrees d’ella mateixa i anar-se coneixent amb mes profunditat, arribant a una acceptació i comprensió del que li passa i el  que necessita per sentir-se millor.

El terapeuta acompanya  a la persona allà on ella vol anar, respectant el seu ritme i confiant en la seva capacitat per superar les dificultats en les que es va trobant i en la seva autonomia per la presa de decisions dels passos que necessita donar en cada moment.

Sòcrates ja ens animaba amb l’aforisme grec “Coneix-te a tu mateix”  a explorar la nostra realitat interior, que es on trobem tot el que necessitem per posar fi al patiment i ens animaba a  preguntarnos “Quí soc jo?”   per descobrir-nos a nosaltres mateixos.

En la mateixa línia, Carl Rogers, ens parla de l’autoconcepte real i l’autoconcepte ideal, i ens diu, que la patologia comença quan el jo real i el jo ideal son molt diferents o divergents entre si i s'acaba amb l'acceptació incondicional d'un mateix.
Buda ja deia que no creguesim a cegues el que ell deia i ens animaba a explorar-ho i descobrir-ho per nosaltres mateixos.

En aquesta mateixa línia, a la psicoteràpia ens trobem amb dos experts , el psicòleg i la persona del client, que es expert en la seva vida i en ell mateix.

La psicoteràpia la complementem  amb una sessió d'hologràmica al mes, per facilitar la presa de conciencia, promoure el canvi que la persona necessita fer i ajudar a la disminució del símptoma més ràpidament.

 

 

Continuar