PSICOLOGOS BARCELONA PIERA,ADULTOS, TERAPIA INFANTIL,PSICOLOGiA JOVENES, TERAPIA DE PAREJA, TRATAMIENTO DE LA ANSIEDAD | Tf. 656 437 193
CREA PSICOLOGIA I PSICOTERAPIA

        Teràpia de Parella

 La parella es el mirall on ens veiem cada día

Caminant junts, aprenent l'un de l'altre, ens coneixe'm cada dia una mica més.

Sovint les relacions de parella pasen per crisis originades per problemes no resolts del passat, els quals es poden manifestar en forma de gelos, discusions, enfados, rencors, conflictes relacionals, distancia emocional en la relació, disminució del desitg sexual, infidelitat..
Quan el problema es recorrent i no es resol entre els membres de la parella, no atendre la problematica pot anar deteriorant la relació, en aquests moments es recomanable iniciar una terapia de parella.
La terapia de parella es una terapia conjunta on atenem la problematica a nivell relacional, i si es necesari desde la realitat individual de cada persona, en una sesió al mes de terapia individual.

La relació de parella va pasant per diferents etapes al llarg dels anys:
Al llarg de la primera etapa es planteja la diferenciació de la familia d'origen, quan ve el primer fill poden apareixer problemes de gelos, parelles amb fills adolescents poden pasar per problemes d'identitat i de questionament del vincle i quan els fills es fan grans poden contactar amb problemes de soledat i amb el sentiment d'amor buit.

A la vegada la relació es va creant a traves del compromis,, el romanticisme, la intimitat i l'amor que es vagi generant al llarg dels anys.

Una relació de parella implica un treball relacional, emocional, racional, afectiu i /o espiritual, la relació de parella es una gran oportunitat de creixement.

Al llarg dels anys en la relació apareixen conflictes, una bona actitud ajuda a resoldre els problemes.

La comprensió, acceptació, coratge i discerniment son valors que ajuden a construir una relació saludable

Per tal de tenir serenitat per acceptar les coses que no puc canviar, valor per canviar aquelles que  si puc i sabiduria per reconeixer la diferencia.